Historia

Tai-Texin alkujuuret ulottuvat niinkin kauas taaksepäin kuin vuoteen 1958!

Silloin nykyisen omistajan isoisä Rainer ja isä Stig-Göran ”Stigu” Richardsson perustivat Mainos ja Lasi nimisen yrityksen jonka päätoimi oli rakennusten ikkunoiden lasitus.

Jo vuodesta 1963 mukaan tuli myös tekstiilipaino, jonka mahdollisti Stig-Göranin yrityskaupat Åstrandin kangaspainon kanssa.

Muutto Sepänkylään lähelle nykyisiä toimitiloja tapahtui vuonna 1977, jolloin teksiilipainatukset ja muu yritystoiminta tapahtui omakotitalon kellarissa. Niissä tiloissa vuonna 1982 toiminimeksi vaihtui nykyäänkin toimiva Tai-Tex.

Lyhenne Tai tulee Stigun suuresta intohimosta taiteeseen jota hän tekstiilien ja painatusten ohessa myi asiakkaille lähinnä taulujen muodossa.
Lyhenne Tex tulee luonnollisesti sanasta tekstiili.

Omistajana nykyään toimivan Georg ”Riki” Richardssonin esiinmarssi tapahtui kaksi vuotta nimenvaihdon jälkeen,
jolloin hän otti ohjat käsiinsä ja on siitä lähtien vienyt yritystämme määrätietoisesti kohti alueemme monipuolisinta ja kattavinta tekstiilipainoa tekstiilimyynteineen!

Muutto tämän hetkiseen osoitteeseen Sepänkyläntie 245:een tapahtui vuonna 2005 ja voimmekin olla ylpeitä tiloista jossa saamme tällä hetkellä harjoittaa liiketoimintaamme.

Asterix paita