Tietoa meistä

Tai-Tex Oy on Mustasaaren Sepänkylässä toimiva painoalan yritys, jonka pääasiallinen toiminta on tekstiilimyynti ja niihin toteutettavat erilaiset paino- ja merkkaustyöt.

Myös asiakkaan omiin tuotteisiin tehtävät merkkaukset onnistuvat meillä!

Myymme myös esimerkiksi yrityslahjaksi tai vaikka palkinnoksi soveltuvia kovia tavaroita, jotka myös pystymme merkkaamaan joko itse tai käyttämällä laajaa yhteistyöverkostoamme, jonka vuosien varrella olemme pystyneet rakentamaan.

Yrityksemme ehdottomia vahvuuksia ovat aina olleet loistava laatu, toimitusvarmuus ja ennen kaikkea helposti lähestyttävä ja monipuolinen asiakaspalvelu.

Pyrimme aina kuuntelemaan jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti ja käsittelemään ne ammattitaitoisesti asiaan sopivalla tavalla.

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä, oli kyseessä sitten yksityisasiakas, pieni urheiluseura tai suurempi yritys.
Kokoajan vaihtuva ja eri asiakaskunnille tarkoitettu tekstiilivalikoima on uskomattoman runsas ja juuri julkaistut uudet kotisivut mahdollistavat niihin tutustumisen äärimmäisen helposti.

Toimitiloissa nähtävillä ja esillä oleva tuotenäyttely on ehdottomasti myös näkemisen arvoinen, jolloin teillä hyvät asiakkaat on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan meihin ja valikoimaamme tarkemmin.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!